tribus logo

Meer informatie over onze financiële & fiscale pakketten? 

Bel ons > Mail ons >

Wat kunnen wij bieden?

 

Financiële en fiscale pakketten

Tribus Financial Services biedt een drietal pakketten aan. Het ZZP pakket, het MKB pakket en het MKB+ pakket. Het MKB pakket is voor bedrijven met enkele medewerkers en het MKB+ pakket voor ondernemingen vanaf 5 medewerkers of meer. Vanzelfsprekend bieden wij, in onderling overleg, ook pakketten aan passend bij de behoeftes van jouw bedrijf.

Bekijk onze pakketten

 

Eenmalige opdracht

Zit je tot over je oren in het werk en heb je eenmalig behoefte aan hulp? Tribus Financial Services heeft in het verleden bij diverse bedrijven ondersteuning verleend in de boekhouding en financiële en HR processen geoptimaliseerd. Ook voor eenmalige fiscale vraagstukken ben je bij Tribus aan het juiste adres. Geïnteresseerd? Neem contact op via onze contactpagina.

Neem contact met ons op

ZZP

Het pakket voor de zelfstandig ondernemer. Speciaal ingericht voor de ondernemer die hard werkt en de beste oplossing zoekt voor de financiële administratie.

MKB

Een mooi pakket dat aansluit bij het MKB tot maximaal 5 medewerkers. Hierbij kunnen wij alle financiële, fiscale en HR werkzaamheden uit handen nemen tegen een scherp tarief.

MKB+

Een uitgebreid pakket met uitstekende service. Wij ondersteunen en adviseren op alle financiële, fiscale en HR aspecten, jij hebt toegang tot je administratie(s) én kunt zowel realtime cijfers als belangrijke kengetallen inzien.

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl