HR & RECRUITMENT

NIEUWE MEDEWERKER GEZOCHT?!

Tribus Financial Services heeft een breed netwerk en heeft al diverse bedrijven voorzien van nieuw personeel. Onze specialismen zijn E-Commerce, online & Tech ondernemingen en productiebedrijven. Tribus Financial Services biedt de laagste tarieven voor kwaliteit, benieuwd hoe wij dit doen? Lees snel verder!


EMPLOYER BRANDING

Employer branding is een belangrijk onderdeel geworden voor de afdeling HR en alle organisaties die nieuwe en huidige medewerkers willen binden. In verband met de krapte op de arbeidsmarkt is het cruciaal om goede profielen binnen te halen. Goede employer branding zorgt ervoor dat je juist in deze tijd aantrekkelijk bent als werkgever! Dit is te bereiken met een interessante identiteit die naar buiten wordt gedeeld voor de doelgroep die je wilt aanspreken. Maar hoe zet je employer branding in als organisatie?


FUNCTIEPROFIEL BEPALEN

Functieprofielen opstellen klinkt makkelijk en in de basis is dit ook zo! Maar om verwachtingen goed te bepalen, geen mismatch te hebben en uitstroom te voorkomen is het een zeer essentieel onderdeel binnen de recruitment. Hoe kan Tribus Financial Services daarbij helpen? Wij zijn gespecialiseerd in de MBTI en DISC methodiek en kunnen op basis daarvan voor de beoogde kandidaat een functieprofiel opstellen met daarbij aanvullende testen om exact die eigenschappen van kandidaten te doorgronden. Zodat het aannemen van personeel niet alleen feeling driven is, maar ook rationeel driven. Een goed gevoel over een kandidaat moet er natuurlijk altijd zijn, maar in onze ogen moet dit hand in hand gaan met de motivatie van de kandidaat en een aansluitend profiel op basis van een vooraf bepaald functieprofiel.