tribus logo

De juiste medewerker voor de juiste baan vinden?

Bel ons > Mail ons >

HR & Recruitment

 

Op zoek naar personeel?

De arbeidsmarkt is momenteel volop in beweging en er ontstaat krapte. Gelukkig hebben wij bij Tribus een breed netwerk aan seniors, mediors en juniors. Zoek je E-commerce medewerkers, technische professionals of sales toppers? Voor bijna elke functie kunnen wij op korte termijn een vacature invullen. Meer weten over de mogelijkheden? 

 

Werving en Selectie

 

Employer branding

Employer branding is een belangrijk onderdeel geworden in alle organisaties die nieuwe en huidige medewerkers willen binden. Met de krapte op de arbeidsmarkt is het cruciaal om goede profielen binnen te halen. Employer branding zorgt ervoor dat je juist in deze tijd aantrekkelijk bent als werkgever! Maar hoe zet je employer branding in als organisatie? Wij vertellen je graag meer!

 

Functieprofielen bepalen

Om de verwachtingen te bepalen, een mismatch te voorkomen en uitstroom te beperken, is het opstellen van een geschikt functieprofiel een essentieel onderdeel van Recruitment. Hoe kan Tribus daarbij helpen? Tribus is gespecialiseerd in de MBTI en DISC methodiek en kan op basis daarvan een passend functieprofiel opstellen.  Zodat het aannemen van personeel niet alleen feeling driven is, maar ook rationeel driven. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

 

Neem contact met ons op

 

ZZP

Het pakket voor de zelfstandig ondernemer. Speciaal ingericht voor de ondernemer die hard werkt en de beste oplossing zoekt voor de financiële administratie.

MKB

Een mooi pakket dat aansluit bij het MKB tot maximaal 5 medewerkers. Hierbij kunnen wij alle financiële, fiscale en HR werkzaamheden uit handen nemen tegen een scherp tarief.

MKB+

Een uitgebreid pakket met uitstekende service. Wij ondersteunen en adviseren op alle financiële, fiscale en HR aspecten, jij hebt toegang tot je administratie(s) én kunt zowel realtime cijfers als belangrijke kengetallen inzien.

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl