tribus logo

De boekhouding uitbesteden?

Bel ons > Mail ons >

Boekhouder in Groningen

De boekhouding uitbesteden? Tribus Financial Services is met ruim 300 klanten hét boekhoudkantoor van Groningen en omstreken. Wij verzorgen dagelijks de boekhouding van diverse ondernemingen. Van ZZP’ers tot aan BV’s met tientallen medewerkers. Wij vinden daarin korte lijnen, kwaliteit leveren en proactief financieel en fiscaal advies geven belangrijk. Onlangs zijn wij door onze klanten met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,1 beoordeeld. Meer informatie? We plannen graag een vrijblijvend oriënterend gesprek met je in!

 

Waarom Tribus als boekhouder in Groningen?

Sinds dag één hebben wij de ambitie om in Groningen en omgeving een boekhoudkantoor in combinatie met een HR dienstverlening uit te rollen. Wij kunnen de boekhouding verzorgen, de HR taken oppakken of een all-in partner worden. Wij onderscheiden ons in een accurate boekhouding met realtime inzicht en schromen niet om alle fiscale voordelen aan te kaarten. Daarnaast houden wij van een persoonlijke relatie met een goede bereikbaarheid. Wij zijn ingesprongen op het gat tussen de klassieke “oude” boekhouder met papieren dossiers én de grote, dure en minder persoonlijke accountantskantoren.

 

Vrijwel iedere ondernemer zal het herkennen: in de late avond of de weekenden nog even de boekhouding bijwerken. Wellicht één van de minst geliefde en meest ingewikkelde aspecten van het ondernemer zijn. Veel liever zouden we onze tijd besteden aan onze core business, toch?

 

Hoe werkt het als Tribus mijn boekhouder is?

Simpel en niet tijdrovend! Wij willen altijd voorkomen dat onze klanten veel werk hebben van de financiële administratie. Tribus Financial Services werkt met de digitale boekhoudingsoftware Exact Online en onze klanten hoeven enkel inkoop- en verkoopfacturen te fotograferen via de gebruiksvriendelijke Exact Online app. Verder doen onze boekhouders alles!

 

Wij verwerken de facturen binnen 24 uur en jij kan zorgeloos ondernemen. Een rapportage nodig? Geen probleem, wij draaien vanuit een realtime inzichtelijke boekhouding dezelfde dag nog een rapportage uit. Pas je alle fiscale aftrekposten wel toe? Geen zorgen, wij verwerken dit structureel en checken alle gebruikelijke aftrekposten zodat je geen fiscale voordelen misloopt. Kortom, zoek jij de leukste en beste boekhouder van Groningen? Neem contact op en ervaar het zelf!

 

Wij verzorgen de boekhouding van a tot z

Het belang van een volledige en juist ingerichte en gevoerde administratie is onder andere dat je inzicht krijgt in het reilen en zeilen van jouw onderneming. Met de keuze om jouw boekhouding uit te besteden bij Tribus Financial Services ben je er van verzekerd dat alle administratieve rompslomp tot het verleden behoort.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw boekhouding wordt ingericht en bijgehouden, van het bijwerken van de in- en verkoopfacturen tot aan het bijwerken van de activastaat, van het opstellen van de jaarrekening tot aan het indienen van vennootschaps- en inkomstenbelasting. Wij verzorgen de boekhouding van a tot z.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij geloven niet in vaste pakketten met standaard prijzen. Wij gaan graag het gesprek aan en bespreken samen de behoeftes. Vanuit daar bepalen we de taken die wij op gaan pakken voor jouw onderneming. Op basis van het aantal mutaties, taken en de rechtsvorm maken wij een offerte op maat. Wij zijn daarin transparant in de communicatie en hanteren competitieve prijzen. Onze klanten geven ons de hoogste cijfers op kwaliteit, bereikbaarheid, snelheid en prijs! Meer weten? Wij komen graag bij jullie langs of nodigen je uit bij ons in Groningen!

 

Neem contact met ons op!

 

Alles over boekhouding 

Wil je meer weten over boekhouding en alles wat daarbij komt kijken? Lees dan onze artikelen hieronder en je komt er onder andere achter wanneer je een erfenis moet opgeven voor de aangifte inkomstenbelasting, wat het juiste moment is om over te schakelen van een eenmanszaak naar een BV en wat een boekhouder of accountant eigenlijk kost. 

 

 

6 praktische tips om niet te veel te betalen bij de aangifte inkomstenbelasting 

Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar dat je elk jaar belastingaangifte moet doen voor de inkomstenbelasting is er één. Gelukkig zijn er veel mogelijke fiscale voordelen en aftrekposten die de boel voor jou gunstiger kunnen laten uitpakken. In deze blog vind je 6 praktische tips om niet te veel te betalen. 

Lees meer

10 tips voor mogelijke aftrekposten voor je inkomstenbelasting 

Bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting zijn er talloze verschillende aftrekposten die ervoor kunnen zorgen dat je minder belasting hoeft te betalen. Benut je deze allemaal al? Wij helpen je graag met 10 tips voor mogelijke aftrekposten voor je aangifte inkomstenbelasting. 

Lees meer

Wanneer een erfenis opgeven voor de aangifte inkomstenbelasting? 

Wanneer iemand in je nabije omgeving overlijdt is dat natuurlijk erg verdrietig. Tegelijkertijd moet er ontzettend veel worden geregeld, bijvoorbeeld op het gebied van de erfenis. Moet deze worden aanvaard of verworpen en hoe moet hij worden verdeeld? In dit artikel lees je alles over de fiscale gevolgen van een erfenis en wanneer je dit moet opgeven voor de aangifte inkomstenbelasting. 

Lees meer

Van een eenmanszaak naar een BV, wat is het juiste moment? 

Als startende ondernemer ligt het voor de hand om jezelf als eenmanszaak in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Logisch: het is eenvoudig en als starter vaak fiscaal voordelig. Toch kan het verstandig zijn om op den duur over te stappen naar een BV. Maar wat is nou precies het juiste moment om je eenmanszaak om te zetten naar een BV? 

Lees meer

 

 

Een BV? Deze belastingen moet je betalen 

Ben je eigenaar van een BV? Op fiscaal gebied zijn er verschillende belastingen waar je aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de vennootschapsbelasting (VPB), omzetbelasting (btw), loonbelasting en dividendbelasting. Wij hebben alle fiscale verplichtingen die je hebt als BV-eigenaar op een rijtje gezet. 

Lees meer

Wat kost een boekhouder of accountant? 

Het juist bijhouden van je boekhouding is essentieel voor het succes van je bedrijf, maar als ondernemer kan het zeer tijdrovend zijn, zeker als je er niet zoveel verstand van hebt. In dat geval is het slim om een professionele boekhouder of accountant in te schakelen. Maar wat kost dat nou precies? En wat krijg je ervoor terug? 

Lees meer

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant? 

De termen boekhouder en accountant worden nogal eens door elkaar heen gebruikt. Maar betekenen ze eigenlijk wel hetzelfde? En zijn er ook verschillen? In dit artikel gaan we in op wat boekhouders en accountants precies zijn en hoe ze verschillen op het gebied van werkzaamheden, aansprakelijkheid en tarieven. 

Lees meer

Stel deze 8 vragen bij het kiezen van een accountant of boekhouder 

Heb je als ondernemer besloten om de hulp in te schakelen van een boekhouder of accountant, dan is het belangrijk dat je de juiste kiest. Dit kan namelijk een enorme impact hebben op de groei en het succes van je onderneming. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt hebben we de beste vragen om jouw potentiële boekhouder of accountant te stellen op een rijtje gezet. 

Lees meer

 

Accounting & HR pakketten

 

Boekhouding

Voor de eenmanszaak of vof

• Toegang tot je eigen Exact online portaal;

• Financiële administratie;

• BTW aangiftes;

• Jaarcijfers en de bespreking van de jaarcijfers;

• Aangifte inkomstenbelasting/ aangifte vennootschapsbelasting;

• Proactief advies op financieel en fiscaal gebied.

HR

Voor een BV

• Toegang tot je eigen online portaal (Nmbrs);

• HR advies op maat;

• Salarisadministratie;

• Contractbeheer met toegang tot alle personeelsdossiers;

• Hulp bij beoordeling-, verzuim- en ontslagvraagstukken;

• Optioneel: Recruitment;

• Proactief advies op HR gebied;

Accounting & HR

Voor een BV

• Toegang tot je eigen online portaal met realtime inzicht;

• Financiële administratie en BTW;

• Opstellen en bespreking van de jaarrekening;

• Aangifte IB/ vennootschapsbelasting;

• Hulp bij alle HR vraagstukken;

• Salarisadministratie en contractbeheer;

• Proactief advies op financieel, fiscaal en HR gebied;

• Opstellen rapportages en begrotingen;

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl