31. juli 2019
De doelstelling van mijn eerste jaar als ondernemer zijn behaald. Gisteren heb ik mijn post-bachelor Fiscaal Adviseur mogen ontvangen! Daarnaast hebben wij afgelopen weekend ons eerste succesvolle jaar met Tribus Financial Services gevierd op Mallorca. Ik kijk dan ook terug op een mooi en leerzaam jaar waarin nieuwe doelstellingen en ontwikkeling voorop blijven staan!
08. juli 2019
Inmiddels bestaat Tribus Financial Services bijna één jaar! Met circa 90 klanten, een fijn verblijf in de Mediacentrale, mooie samenwerkingen met onze partners en een boekhoudprogramma met diverse koppelingen kunnen we stellen dat we een uitstekend jaar achter de rug hebben.
08. maart 2019
Kwartaal 1 is nog niet eens ten einde, desondanks gaan we minimaal 40% meer omzet in 2019 realiseren dan vooraf geprognotiseerd is. Ook hebben we nog een andere leuk nieuwtje en vertellen we meer over onze ervaringen ten aanzien van ondernemen. Lees snel meer!
04. januari 2019
Tribus Financial Services heeft 2018 boven verwachting afgesloten met circa 30% meer omzet dan geprognotiseerd. Hier zijn we heel blij mee en willen ook al onze opdrachtgevers en connecties bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening! Ten aanzien van onze financiële, fiscale en HR dienstverlening hebben we voor geïnteresseerden een drietal goede zakelijke voornemens opgesteld.
16. november 2018
De eerste maanden als ondernemer van Tribus Financial Services zijn voor ons voorbij gevlogen! In onze blog vertellen wij meer over de eerste ervaringen vanuit het ondernemerschap en vertellen we meer over de top 5 meest gestelde vragen van de eerste maanden bij Tribus Financial Services, lees snel meer:
15. oktober 2018
Door middel van Social Recruitment jouw doelgroep bereiken! Via Facebook, Instagram of LinkedIn werken aan je employer branding en dé doelgroep aanspreken die past bij jullie vacatures!
08. oktober 2018
Jaarlijks laten duizenden MKB'ers en zzp'ers fiscale voordelen en subsidies liggen. Daarom wil Tribus Financial Services GRATIS een fiscale scan uitvoeren. Bijna elke onderneming heeft recht op één of meerdere fiscale voordelen of subsidies. Geef je dus snel op!
01. oktober 2018
Tribus Financial Services per vandaag officieel! De oplossing voor al jouw financiële, fiscale en HR-vraagstukken! Boekhouden kan ook voor jou simpel en leuk zijn als klant van Tribus Financial Services! Met trots kunnen we melden dat Tribus Financial Services vanaf vandaag officieel geregistreerd is bij de KvK! De afgelopen weken hebben wij al veel voorwerk gedaan, zoals het schrijven van een ondernemingsplan, het bouwen van een website, het ontwerpen van een logo en visitekaartjes, het...