Tribus Financial Services viert een extra diploma als Fiscaal Adviseur op Mallorca!

De doelstelling van mijn eerste jaar als ondernemer zijn behaald. Gisteren heb ik mijn post-bachelor Fiscaal Adviseur mogen ontvangen! Daarnaast hebben wij afgelopen weekend ons eerste succesvolle jaar met Tribus Financial Services gevierd op Mallorca. Ik kijk dan ook terug op een mooi en leerzaam jaar waarin nieuwe doelstellingen en ontwikkeling voorop blijven staan!

 

Tijdens de opleiding Fiscaal Adviseur ben ik in aanraking gekomen met de Nederlandse belastingen en leerde ik alle belastingzaken te verzorgen, zoals de jaarlijkse belastingaangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting en de aangifte voor de loon- en omzetbelasting. De opleiding heeft mij extra kennis en zekerheid gegeven met betrekking tot de advisering richting onze klantrelaties.  Na de opleiding Fiscaal adviseur ben je belastingexpert en erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Van tijd tot tijd hebben de studie en Tribus Financial Services geleid tot drukke werkweken, maar die zeker de moeite waard zijn geweest.

 

Afgelopen weekend hebben wij ons eerste ondernemersjaar gevierd op Mallorca. Hierbij hebben wij genoten van het weer en de Spaanse cultuur. Klanten staan bij ons voorop, dus de laptops gingen natuurlijk ook mee. Dat is het voordeel van de digitale wereld waarbij je online vanaf Palma de Mallorca de zaken ook kan regelen. Ik moet toegeven dat de laptop openslaan in een leuk strandtentje aan de Spaanse kust niet onprettig is om te ervaren 😊.

 

Het leuke aan ondernemen is dat je ontzettend veel nieuwe mensen leert kennen en tegelijkertijd veel kennis van hen opdoet. Er is altijd ruimte en plaats voor ontwikkeling en verbetering, waarbij wij onze eigen inzichten bij Tribus Financial Services kunnen toepassen en vormgeven. Daarnaast heb ik ervaren dat het een dankbaar gevoel geeft om goede relaties met onze klanten te hebben en samen te werken aan het boeken van successen. Op naar een leuk tweede jaar Tribus Financial Services waarin wij ondernemers expertise kunnen bieden op zowel financieel, fiscaal als HR gebied!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0