tribus logo

Zorgeloos de salarisadministratie uitbesteden bij Tribus Financial Services?

Bel ons > Mail ons >

Salarisadministratie uitbesteden

Zorgeloos de salarisadministratie uitbesteden bij Tribus Financial Services? Bij ons kan je de mutaties op maat aanleveren op de manier die prettig werkt voor jou. Vervolgens ontvang je op de afgesproken dag de concept loonstroken. Wanneer akkoord, ontvang je binnen 24 uur de definitieve stroken en de afgesproken documenten, zoals de loonaangifte en de loonjournaalposten. Door het gebruik van koppelingen kan de loonaangifte automatisch worden ingediend bij de belastingdienst en kunnen de loonjournaalposten met één druk op de knop worden ingeschoten in uw boekhoudpakket.

 

Het uitbesteden van de salarisadministratie is dus zeer eenvoudig en zonder zorgen. Er is daarnaast de mogelijkheid om zelf nog een extra check te doen voor het definitief maken van de loonstroken.

Profiteer van ons handige salarisadministratie portaal

Als werkgever kan je alle benodigde salarisdocumenten via het salarisadministratie portaal raadplegen: van loonstroken en betaalbestanden, tot specifieke journaalposten en andere benodigde salarisdocumenten. Wanneer gewenst kunnen alle medewerkers ook toegang krijgen tot hun eigen digitale portaal voor het inzien van bijvoorbeeld hun loonstroken. Hierdoor kunnen werknemers ook zelf hun jaaropgaven online raadplegen. Dit scheelt een hoop tijd voor de werkgever en is relaxt voor de werknemers. Via de app is alles in te zien bij Nmbrs, onze partner op gebied van salarisadministratie.

Kosten salarisadministratie uitbesteden

Het meest gebruikelijke is dat werkgevers bij ons betalen per medewerker/strook. Wat hoort hier allemaal bij? Dit is inclusief alle benodigde documenten voor de werkgever en werknemer. Van de salarisstroken, betaaloverzichten, loonaangiftes, loonjournaalposten tot eventuele verzuimoverzichten of een uitdraai van het verlof per medewerker. Op aanvraag kunnen wij tal van overzichten uitdraaien om te helpen bij bijvoorbeeld verzuimrapportages of openstaande verlofsaldo’s.

Hoge kwaliteit tegen een scherp tarief

Afhankelijk van de grootte en de (extra) wensen van de werkgever bepalen wij een vaste prijs per medewerker. Wij bieden hoge kwaliteit voor een scherp tarief waarbij alle fiscale voordelen worden benut. Te denken valt aan het lage-inkomensvoordeel of te verwerken subsidies in de loonaangifte en premiekortingen. Ook doen wij additioneel voor veel bedrijven het contractbeheer. Dit koppelen we met Nmbrs om op deze manier op geautomatiseerde wijze vanuit sjablonen contracten te kunnen genereren. Deze manier van contracten genereren is minder foutgevoelig en tijdbesparend.

 

Meer weten over de salarisadministratie uitbesteden bij Tribus Financial Services? Neem dan direct contact op via onze contactpagina.

ZZP

Het pakket voor de zelfstandig ondernemer. Speciaal ingericht voor de ondernemer die hard werkt en de beste oplossing zoekt voor de financiële administratie.

MKB

Een mooi pakket dat aansluit bij het MKB tot maximaal 5 medewerkers. Hierbij kunnen wij alle financiële, fiscale en HR werkzaamheden uit handen nemen tegen een scherp tarief.

MKB+

Een uitgebreid pakket met uitstekende service. Wij ondersteunen en adviseren op alle financiële, fiscale en HR aspecten, jij hebt toegang tot je administratie(s) én kunt zowel realtime cijfers als belangrijke kengetallen inzien.

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl