tribus logo

Met 10 jaar ervaring in HR helpen wij graag!

Bel ons > Mail ons >

Op zoek naar een betrouwbare en moderne HR Partner?

 

Tribus heeft een Accounting (Financial) en HR dienstverlening. Vandaar Tribus Financial Services en Tribus HR Services. Alle informatie over onze HR dienstverlening kan je rechtstreeks vinden op Tribus HR Services, via deze linkWij nemen voor honderden bedrijven de HR uit handen. Onze HR Services bestaat uit twee hoofdonderdelen: HR administratie en HR advies. Ook combineren wij dit vaak voor bedrijven.

 

Tribus maakt gebruik van Nmbrs, het alles-in-één HR administratie platform voor ondernemers. Hiermee heb je één simpele omgeving voor jou en je medewerkers waar alles in wordt geregeld. Wij beheren de omgeving en richten het zo in dat het bij de organisatie past. In Nmbrs verwerken wij de salarisadministratie, genereren wij arbeidsovereenkomsten vanuit templates en is de mogelijkheid om digitaal HR gerelateerde addenda te sturen naar medewerkers. Tribus verzorgt daarbij alle administratieve HR handelingen die komen kijken bij het hebben van personeel. 

Ook zijn wij voor veel bedrijven een HR sparringspartner. Wij adviseren over alle HR gerelateerde vraagstukken. Als sparringspartner kunnen wij adviseren op alle HR aspecten met inachtneming van alle (juridische) voorwaarden. Onderwerpen waar wij veelvuldig over adviseren zijn: salarishuis validatie of het opstellen van een salarissystematiek, beoordelingssystematiek, recruitment, onboarding, verzuim, ontslag en VSO's.

 

De voordelen van Tribus HR Services:

• Diverse HR Experts op verschillende HR onderwerpen.

• De HR Administratie eenvoudig vanuit één systeem.

• HR advies op maat met korte lijnen en reactie binnen 24 uur.

• Ervaring in HR beleid opstellen en implementeren.

• Ervaring in het opstellen en beheren van HR procedures en reglementen.

• Ervaring in Recruitmentprocessen en het beheren daarvan;

• Snel schakelen, kwalitatieve ondersteuning en advies op maat.

 

Meer weten over onze HR dienstverlening en tarieven? Neem dan contact met ons op! 

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl