tribus logo

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Bel ons > Mail ons >

ZZP

Het pakket voor de zelfstandig ondernemer. Speciaal ingericht voor de ondernemer die hard werkt en de beste oplossing zoekt voor de financiële administratie.

MKB

Een mooi pakket dat aansluit bij het MKB tot maximaal 5 medewerkers. Hierbij kunnen wij alle financiële, fiscale en HR werkzaamheden uit handen nemen tegen een scherp tarief.

MKB+

Een uitgebreid pakket met uitstekende service. Wij ondersteunen en adviseren op alle financiële, fiscale en HR aspecten, jij hebt toegang tot je administratie(s) én kunt zowel realtime cijfers als belangrijke kengetallen inzien.

Bel ons: +31 6 42 829 594 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl

Laat geen fiscale voordelen en subsidies liggen!
08 oktober 2018

Laat geen fiscale voordelen en subsidies liggen!

GRATIS FISCALE SCAN inclusief advies voor het MKB!

Schrijf je nu voor 15 oktober in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Ontvang gratis tips en ontdek welke fiscale voordelen je laat liggen en waar jouw onderneming eventueel fiscaal risico loopt!

 

Tribus Financial Services biedt nu de kans om gratis een fiscale scan op te maken met bijbehorend gratis advies.  Wij zien binnen ons netwerk dat veel MKB'ers kansen laten liggen ten aanzien van fiscale voordelen en subsidies. Nederland kent namelijk een breed scala aan subsidieregelingen, fiscale regelingen en fondsen die toegankelijk zijn voor het MKB. Later in het artikel vertellen we meer over welke regelingen mogelijk zijn voor het MKB.

 

Tribus Financial Services heeft in de eerste weken al circa 20 klanten aan zich gebonden! We hebben klanten waarbij we een financieel en fiscaal pakket aanbieden voor onder andere zzp'ers, bouwbedrijven, restaurants en E-commerce bedrijven. Ook hebben we klanten waarbij we de werving & selectie uit handen nemen of andere HR-werkzaamheden oppakken, te denken aan contractbeheer en salarisadministratie.

 

Wij kunnen een GRATIS SCAN uitvoeren en zorgen dat jouw bedrijf dit jaar geen fiscale voordelen en subsidies misloopt. Meld je nu aan en wij onderzoeken onder andere de onderstaande voorbeelden van fiscale voordelen en subsidies. Bijna elke onderneming kan gebruik maken van één of meerdere van de onderstaande regelingen.

 

Voorbeelden van fiscale voordelen en subsidies:

* Zelfstandigenaftrek en de startersaftrek;

* MKB-vrijstelling na eerder genoemde aftrekposten;

* Investeringsaftrek van bedrijfsmiddelen;

* Fiscale oudedagsreserve;

* Diverse personeel subsidies (proefplaatsing, mobiliteitsbonus, loondispensatie);

* WBSO-subsidie voor innovatie bedrijven met een verlaging op de loonbelasting;

* Diverse duurzaamheid subsidies.

 

Geef je nu voor 15 oktober op via de volgende link en maak gebruik van de fiscale scan!