tribus logo

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Bel ons > Mail ons >

ZZP

Het pakket voor de zelfstandig ondernemer. Speciaal ingericht voor de ondernemer die hard werkt en de beste oplossing zoekt voor de financiële administratie.

MKB

Een mooi pakket dat aansluit bij het MKB tot maximaal 5 medewerkers. Hierbij kunnen wij alle financiële, fiscale en HR werkzaamheden uit handen nemen tegen een scherp tarief.

MKB+

Een uitgebreid pakket met uitstekende service. Wij ondersteunen en adviseren op alle financiële, fiscale en HR aspecten, jij hebt toegang tot je administratie(s) én kunt zowel realtime cijfers als belangrijke kengetallen inzien.

Bel ons: +31 6 42 829 594 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl

Nieuwe website Tribus
24 oktober 2019

Met de nieuwe website zetten wij weer een mooie stap in de professionalisering en vindbaarheid van onze dienstverlening. Onlangs zijn wij door onze klanten met een gemiddelde van een 9,1 beoordeeld. Waar we super blij mee zijn, dank voor onze klanten die gestemd hebben! Ook hebben we de positieve en opbouwende feedback meegenomen om onze dienstverlening verder te optimaliseren. 

 

Onderstaand is ons logo weergegeven. Tribus staat voor: drie specialismen, drie vrienden en drie karakters die met elkaar verbonden zijn. Inmiddels hebben we Tygo aan ons team toegevoegd en gaan wij op korte termijn ons team verder versterken. Wat doen wij ook alweer? Van de boekhouding uit handen nemen, salarisadministratie, fiscaal advies tot aan HR vraagstukken. Alle financiële, fiscale en HR zaken voor het MKB. Onderstaand is ons nieuwe logo weergegeven.

logo blauw