tribus logo

Met 10 jaar ervaring in Recruitment helpen wij graag!

Bel ons > Mail ons >

Op zoek naar personeel?

Met een gezamenlijk netwerk van circa 5.000 gegadigden, kan Tribus de behoefte van elke vrijwel onderneming vervullen.  Na een vrijblijvend en oriënterend gesprek wordt de profielschets uitgewerkt en gefilterd in ons netwerk. Vanuit daar kunnen wij de perfecte kandidaat aan jou voorstellen!

 

De voordelen van Tribus:

• Breed netwerk van seniors, mediors, juniors en studenten;

• Scherpe tarieven voor het plaatsen van personeel;

• Kennis en vaardigheid in Social Recruitment;

• Implementeren van Employer Branding;

• Snel schakelen, vlotte communicatie en vacature vlug ingevuld.

 

Plaatsen medewerker

Tribus gaat graag voor je op zoek naar de juiste kandidaat. Ons netwerk bestaat uit online marketeers, IT’ers, logistieke kandidaten, controllers, flexkrachten en vele andere functies. Dit doen wij voor een scherp tarief. Uiteraard hanteren wij het principe No cure No pay!  

 

Werving & Selectie

Wil je liever de gehele Werving & Selectie uit handen geven? In onderling overleg wordt een profielschets opgesteld. Vanuit daar werft Tribus de beste kandidaten via diverse kanalen, zoals Google, Facebook, LinkedIn en Instagram. Door de juiste kanalen in te zetten, bereik je de doelgroep die past bij jouw organisatie. Dit vergroot de kans op sollicitaties die matchen met het functieprofiel.

 

Social Recruitment

Social Recruitment is dé nieuwe manier voor het werven van personeel. De beste profielen zijn nauwelijks meer actief op ouderwetse vacaturewebsites, maar komen vacatures tegen op sociale kanalen, zoals LinkedIn of Instagram. Employer Branding en het op de juiste manier positioneren van de doelgroep, zorgen voor een toename van het aantal geschikte profielen voor jouw bedrijf.

 

Meer weten over Recruitment en onze tarieven? Neem dan contact met ons op! 

Bel ons: +31 5 02 053 039 Mail ons: info@tribus-financialservices.nl